Etsimämme henkilö ajanvaraajaksi

 

Teemme ajanvarauksia laadukkaiden tuotteiden parissa mm. elämänsuojelun, rahoituspalveluiden, hyvinvoinnin ja rakennusalan tiimoilta. Tarvitsemme bookkareita useassa eri projektissa. Projektit vaihtelevat ajoittain, joten kerromme ajankohtaisesta projekteistamme lisää haastattelussa.

Kyseessä on siisti sisätyö, jossa saat käyttää sekä suutasi, että päätäsi. Emme hengitä jatkuvasti niskassasi, vaan annamme sinulle vastuun tehdä työtä rauhallisessa ympäristössä omatoimisesti. Työajat ovat joustavia ja sovittavissa harrastusten, lomien ja muiden menojen kanssa. Työtä on mahdollista tehdä joko toimistoltamme, kotisohvaltasi tai vaikkapa Espanjan toimistoltamme käsin. Työllistämme monia alan ammattilaisia usella eri paikkakunnalla.

Voit tehdä työtä joka päivä osa-aikaisena 15-30h/vko. Kaikilla työntekijöillämme on joustavat työajat, ja työvuorot voit valita menojesi mukaan. Osa-aikainen työ sopii mainiosti päätyöksi, mutta myös esim. opiskelijoille koulun ohelle, urheilijoille harrastusten rinnalle tai toiseksi työksi, jolla saat kuukausitulojasi nostettua korkeammalle!

Edellytämme hakijalta:

– Ahkeraa ja positiivista asennetta
– Sosiaalisia taitoja
– Periksiantamattomuutta
– Tuloshakuisuutta

Palkkamallimme on yksi alan parhaista! Palkka koostuu kiinteästä tuntipalkasta, provisiosta ja lounasseteleistä! Kiinteä tuntipalkka (8,72 – 10,9 € / h) koostuu kolmesta palkkaryhmästä, jotka nousevat työsuhteen keston mukaan! Myös yli kahden vuoden telemarkkinointikokemus nostaa palkkaryhmääsi! Maksamme lisäksi 2 kpl 50€ erillisbonusta, kun työsuhdetta on takana 240h ja 480h!

Provisiolla voit moninkertaistaa palkkasi! Provisiota maksamme tuntipalkan päälle kannattavasta tuloksesta! Provisiomallin käymme läpi työhaastattelun yhteydessä. Lisäksi tarjoamme lounassetelit (arvo8,2€/kpl/päivä) luontaisetuna sekä järjestämme aika ajoin rahanarvoisia myyntikilpailuita huippupalkintoineen! KOKOaikaisten myyjien keskiansio meillä on 2250€/kk!

TÄMÄ AINUTLAATUINEN TILAISUUS KANNATTAA KÄYTTÄÄ!
HYPPÄÄ MUKAAN UNIT MEDIAN HUIPPUTIIMIIN!