Etsimämme henkilö oppisopimuskoulutukseen

 

Unit Media hakee Helsingin toimistoille myyjiä oppisopimuskoulutukseen. Oppisopimuskoulutus toteutetaan yhteistyössä Helsingin Edupolin ja Lahden Koulutuskeskus Salpauksen kanssa. Oppisopimuskoulutuksestamme valmistut myynnin ja asiakaspalvelun merkonomiksi kotipaikkakunnallasi.

Työskentelemällä osan viikosta ja opiskelemalla toisen osan, voit hankkia itsellesi tutkinnon kouluttamalla itsestäsi huippumyyjän laadukkaassa koulutusohjelmassamme, samalla töitä tehden ja palkkatuloista nauttien.

Edellytämme hakijalta:

– Ahkeraa ja positiivista asennetta
– Sosiaalisia taitoja
– Periksiantamattomuutta
– Tuloshakuisuutta

Palkkamallimme on yksi alan parhaista! Palkka koostuu kiinteästä tuntipalkasta, provisiosta ja lounasseteleistä! Kiinteä tuntipalkka (8,72 – 10,9 € / h) koostuu kolmesta palkkaryhmästä, jotka nousevat työsuhteen keston mukaan! Myös yli kahden vuoden telemarkkinointikokemus nostaa palkkaryhmääsi! Maksamme lisäksi 2 kpl 50€ erillisbonusta, kun työsuhdetta on takana 240h ja 480h!

Provisiolla voit moninkertaistaa palkkasi! Provisiota maksamme tuntipalkan päälle kannattavasta tuloksesta! Provisiomallin käymme läpi työhaastattelun yhteydessä. Lisäksi tarjoamme lounassetelit (arvo8,2€/kpl/päivä) luontaisetuna sekä järjestämme aika ajoin rahanarvoisia myyntikilpailuita huippupalkintoineen! KOKOaikaisten myyjien keskiansio meillä on 2250€/kk!

TÄMÄ AINUTLAATUINEN TILAISUUS KANNATTAA KÄYTTÄÄ!
HYPPÄÄ MUKAAN UNIT MEDIAN HUIPPUTIIMIIN!